Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.05.2020 8:12:18

Bill Gates v šlépějích Hitlera ?!

Bill Gates  v šlépějích Hitlera ?!

Při vzhlédnutí vystoupení poslankyně Sary Cunial v italském parlamentu si občan připadne jako při jednání našeho parlamentu.

 

    Zatímco naši pravicoví poslanci boucháním do lavic a dalšími zvukovými projevy dávají svůj nesouhlas například v otázce církevních restitucí při vystoupeních poslanců KSČM,  Sara Cunial „rozpálila“ k podobným  rušivým dětinským projevům  svým vystoupením při projednávání  koronavirové pandemie. Ačkoliv obsah tohoto vystoupení může mnohým  znít  jen  jako další z konspiračních teorií o spiknutí mocných k ovládnutí světa, dává také příležitost k mnohým oprávněným  otázkám jdoucí  proti nim. Například tehdy, když Sara Cunial cituje z proslovu Billa Gatese :„ Jestli uděláme dobrou práci s vakcínami, zdravotnictvím  a rozmnožováním, dokážeme snížit lidskou populaci o 10 – 15% . Svět může zachránit jen genocida“.

    Citace těchto slov nejsou překvapením. Bill Gates desítky let pracuje v rámci politiky globálního kapitalismu na plánu depopulace a diktatury s cílem získat nadřazenost v zemědělství, technologii a energetice. V minulosti „svými“ vakcínami dokázal například sterilizovat miliony žen v Africe, či způsobit epidemii obrny, která v Indii ochrnula na 500 tisíc dětí.

     Hlavní „investor“ WHO, Bill Gates, předvídající  pandemii  již v roce 2018 „dnes“ hlásí brzké dodání vakcín proti koronaviru.  Otevírá se tak cesta k naplnění cílů elity Rockefellers , Rothschildů  a dalších, vedoucí ke snížení počtu lidí na planetě a získat tak lépe přístup  k omezeným zdrojům, které  velkoryse nabízí Matka Země. Plány „nejmocnějších “ k ovládnutí světa budou mnozí lidé brát i nadále jako konspirační teorie. Nebyly ale ve 30. letech minulého století projevující se prvky fašizace  Evropy  a jednání velkého vůdce Adolfa Hitlera také zlehčovány?  Dnes jsou počty obětí 2. světové války a lidí, kteří skončili v plynových komorách záměrně snižovány!

     Na pozadí pandemie koronaviru se v současnosti hraje o zachování (zánik) národních států a národů.  Sara Cunial  na půdě italského parlamentu ve svém vystoupení apelovala na italského premiéra, aby Billa Gatese, jakmile mu příště zavolá přepojila přímo na Mezinárodní zločinecký soud za zločiny proti lidstvu. V sousedním Německu jsou proti plánům „světových elit“ svolávány demonstrace.

     V České republice to zatím vypadá, že před národním vědomím budou mediálně nadále upřednostňovány útoky proti Babišovi a Zemanovi, proti pokračující spolupráci s Ruskou federací a Čínou, s cílem destabilizovat politický vývoj naší republiky.   Navíc díky „aktivní“ roli médií  jsou pro mnohé občany  osobnosti typu Gatese spasitely planety. Vždyť právě manželé Gatesovi věnovali na charitativní nadaci, kterou založili neuvěřitelných 5 miliard dolarů, podporují země třetího světa v boji s chudobou a nemocemi. Navíc samotný Gates tvrdí, že rozevírání nůžek mezi bohatými  je třeba zastavit!  Přesně podle říšského ministra propagandy a zmocněnce pro vedení totální války P.J. Goebbelse. Stokrát opakovaná lež se stává pravdou.

     Otevřeně a bez servítek o skutečném  pozadí  a cílech koranavirové hysterie hovoří  u nás zatím jen Aliance národních sil, některá alternativní média  a  ti občané, kteří se „vymkli“ vlivu  mainstremovým médiím.

      Kapitalismus v zájmu prosazení svých zájmů se neštítil nikdy ničeho.  Finanční kapitál byl vždy nad cenou lidského života.  Krutým svědectvím humanitárního kapitalismu v minulosti byly dvě světové války, v současnosti pak přibývající počet  lokálních válečných konfliktů. Coronavirová davová psychóza mající zakrýt současnou světovou finanční krizi je zatím posledním dokladem prohlubující se krize současného neoliberálního modelu kapitalismu, který nedokáže lidstvu nabídnout žádnou perspektivu.

   

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama