Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.06.2020 8:56:46

Svoji kandidaturu do Senátu beru s pokorou

Svoji kandidaturu do Senátu beru s pokorou

Zkušenosti z poslanecké sněmovny jsou ničím nenahraditelné, protože tato práce odhalí morální a odborné kvality každého politika. Proto svoji kandidaturu beru s pokorou. Jsem přesvědčen,že v dnešní politice schází zejména srdce a zdravý selský rozum.

Včera jsem oficiálně ohlásil svoji kandidaturu do Senátu ve volebním obvodu č.81. Rozhodl jsem se proto, že chci pomoci nejen sociální demokracii a jejímu levicovému programu, ale zejména svému regionu, kde žiji a pracuji. Hodlám využít svých dlouholetých životních, pracovních i politických zkušeností proto, aby se našim dětem a našim vnukům u nás na Moravském Slovácku a Horňácku žilo lépe. Vím, které problémy trápí mé spoluobčany nejvíce a také znám recepty, jak tyto problémy řešit. Od dnešního dne bude zveřejňovat své návrhy na řešení společenských problémů v zemi, protože si uvědomuji, že má práce bude práce zákonodárná.
Nyní si na úvod dovolím pá programových priorit, které se váží k našemu regionu a které chci prosazovat.

Mé priority

  • Zajištění a rozvoj kvalitních a dostupných veřejných služeb (kvalitní zdravotní péče v každé okresní nemocnici, zajištění letecké záchranné služby v kraji, pomoc při výstavbě kamenného hospice, dostupná veřejná doprava v kraji, co nejrychlejší dokončení obchvatu D55, zlepšení dopravní infrastruktury)
  • Ochrana a obhajoba práv zaměstnanců (ochrana zaměstnanců zákoníkem práce, podpora vyšších mezd a platů, spolupráce s odborovými organizacemi)
  • Podpora seniorů, zdravotně hendikepovaných a rodin s dětmi (cenově dostupné družstevní a obecní bydlení, rozšíření terénních sociálních služeb, kvalitní vzdělávání v kraji)
  • Ochrana přírody a vodních zdrojů (zákaz těžby štěrkopísku a ochrana pitné vody, zvýšení lesních ploch, investice do zachycení vody v krajině, výstavba přehrad a rybníků, ekologizace zemědělství, zlepšení životního prostředí snížením emisí)
  • Zajištění obrany země a bezpečnosti občanů (podpora našeho členství v NATO a EU, zlepšení podmínek pro IZS, energetická a potravinová soběstačnost, podpora průmyslové diplomacie, spolupráce s AOBP a ALV)
  • Zachování a podpora kulturních, historických a společenských tradic v našem regionu (spolupráce s neziskovým sektorem, investice do kulturních památek)
  • Rozvoj sportovních a pohybových aktivit dětí a mládeže (podpora sportovních a zájmových organizací a soutěží, spolupráce s MŠ a ZŠ, podpora POKOS – příprava obyvatelstva k obraně státu)

  Ing. Antonín Seďa

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama