MUDr. Bc. Marek Hilšer, Ph.D.

  • BPP
  • Praha 2
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,74. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.06.2020 15:41:22

Nesmíme se nechat vydírat čínskými komunisty

Nesmíme se nechat vydírat čínskými komunisty

Komentář na facebookovém profilu k plánované cestě předsedy Senátu na Tchaj-wan

Západní civilizace založená na svobodě a demokracii se nesmí nechat vydírat čínskými komunisty. Nacionalistickým diktaturám se nesmí ustupovat. Evropské dějiny ukazují, že ustupování agresivním ideologiím se nakonec obrátí proti lidem, svobodě a prosperitě. Dnešní čínský komunistický režim propaguje svou dominanci po celém světě a razí nadřazenost zájmu strany a lidu nad práva jednotlivce. Korumpuje úředníky a politiky na celém světě a využívá je k propagaci sama sebe.

Oceňuji odvahu předsedy Senátu a rozhodnutí cestovat na Tchaj-wan. Vydává jasný signál, že podpora demokratických hodnot se nesmí vyměnit za juany, jinak se slabost obrátí proti nám.

Nesmíme si nechat prodat provaz, na kterém nás čínští komunisté nakonec oběsí.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama