Ing. Ivo Bezecný

mimo zastupitelskou funkci
  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.06.2020 13:00:51

Asi chodím do jiných putyk než pan předseda Fiala

Asi chodím do jiných putyk než pan předseda Fiala

Na rozdíl od předsedy ODS Fialy žiji ve světě, kde je majetek předsedy vlády podružným tématem. Bylo by tomu tak i ve světě pana Fialy, kdyby ho toto téma neživilo a sám ho aktivně nedržel nad vodou.

 Nejsem si vědom, že by se u nás „léta diskutovalo, zda předseda vlády je či není majitelem Agrofertu“ – slova pana předsedy Fialy v PL.

Jistěže je možné, že navštěvuji jiné putyky, kde se vedou řeči o daleko zajímavějších tématech a pan předseda ODS by si možná zasloužil politování, že místo ženských, fotbalu a vážné hudby se musí se svými stolovníky rýpat v majetku předsedy vlády. Ach jaká nuda…

Přesto si myslím, že je to jen a pouze fialová ODS, kdo už léta zcela uměle drží toto téma nad vodou, neustále ho oprašuje a vnucuje občanům i orgánům Evropské unie, aby se jím také zabývaly a vydávaly k tomu svá moudrá svědectví. Většina občanů téma ignoruje.

Popravdě řečeno, vždy pro mě bude důvěryhodnější člověk, který svůj majetek dokázal čestně vydělat v byznyse, než nějaký administrátor a tlučhuba, který k němu přišel jen díky vlivu vyplývajícímu z pozice ve veřejné správě a s ní spojeným zdrojům, více či méně šikovně kloněným do vlastních kapes (Osmanská říše a brněnské veřejné zakázky náš zářný vzor…). Kolik jsme už takových zažili…

Doporučuji panu předsedovi ODS jedno, přestaňte se otázkou majetku předsedy vlády zabývat a uvidíte, jak rychle problém vyšumí. A místo diskusí s panem Minářem (co ten  Vám může dát?) zkuste konečně najít téma, které zaujme více než 14 % občanů a díky němuž ODS zase zmodrá a vrátí se do pozic, kde kdysi dávno pod Klausovým vedením začínala. Určitě by to české politické scéně pomohlo.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama