Bc. Martin Půta

  • SLK
  • Liberecký kraj
  • hejtman
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.06.2020 19:53:00

Situace na Frýdlantsku se pomalu vrací do normálního stavu

Situace na Frýdlantsku se pomalu vrací do normálního stavu

Komentář na facebookovém profilu k povodňové aktivitě na Frýdlantsku

Situace na Frýdlantsku se pomalu vrací do normálního stavu, hladiny Smědé, Řasnice a dalších toků a potoků pomalu, ale jistě klesají. Déšť ustává a předpověd Český hydrometeorologický ústav pro další hodiny a dny je příznivá.

Další dobrou zprávou je zprovoznění úpravny vody Bíly Potok, zásobování pitnou vodou by mělo fungovat a nebudeme muset využít provizorních prostředků.

Všem lidem, kteří poslední dva dny spali jen na jedno oko přeji klidný spánek. Chci poděkovat všem dobrovolným a prodesionálním hasičům, pracovníkům obcí a dobrovolníkům, starostkám a starostům, lidem z úřadů, policistům a všem dalším, kteří tuhle situaci pomohli zvlàdnout.

Pomoc při čerpání a úklidu pro obyvatele nejvíce postižených lokalit na Frýdlantsku budeme koordinovat společně se starosty, dobrovolníci ochotní pomáhat budou v příštích dnech jistě vítáni.

Za fotku děkuji panu starostovi Hejnic Jaroslav Demčák. Je z dnešního odpoledne a ukazuje hladinu řeky Smědá, kterà pomalu klesá pod zelenou značku 1. stupně povodňové aktivity.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama