Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.07.2020 21:21:00

Konec jedné iluze

Konec jedné iluze

Komentář na facebookovém profilu ke kariéře bývalého diplomata Petra Koláře

 Svého času ze Švédska viděl na údajné Klausovy účty ve Švýcarsku. Když po českém politickém "Sarajevu" Klaus občas dělal sumář největších zrádců, zaujímal velmi vysoké postavení skoro na špici. Nikdy jsem se nedozvěděl, co Klause ponouklo, že ho nakonec jmenoval velvyslancem v USA? Potom ho ministr zahraničí Schwarzenberg vyslal jako velvyslance do Ruské federace. Tam se dlouho neohřál a předčasně se vrátil domů, asi s představou velkého byznysu u Kellnera. Tam však narazil na jiného politického matadora a brzo skončil.

Potom následoval velký PR v České televizi, který skončil na nějaký čas poté co k problematice Blízkého východu na několik otázek odpověděl, že neví. Dál by rád kandidoval na prezidenta. Podle svých slov čekal, jestli bude osloven. Nebyl, protože se nikdo takový nenašel. Nedávno se zjevil v roli otce, obávajícího se o život svého syna. Dnes se z něj vyklubal poradce premiéra Andreje Babiše pro zahraniční politiku.

Podle jeho slov nás Babiš drží na západě, netáhne nás na východ, jak takž dodržuje naše závazky a vazby na EU a NATO. Dále nám sdělil, že Rusko nepředstavuje pro Západ hrozbu. Vážně, pane Koláři starší?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama