JUDr. Miroslav Antl

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.07.2020 8:03:09

POSLANEC BIRKE opět komentuje senátní volby – a (tradičně) LŽE…!

POSLANEC BIRKE opět komentuje senátní volby – a (tradičně) LŽE…!

Můj komentář k článku na Seznam zprávy 17.6.2020 "Utíkají jak krysy z potápějící se lodi" ČSSD se zlobí na své senátory.

Článek na Seznam zprávy 17.6.2020:

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/utikaji-jako-krysy-z-potapejici-se-lodi-cssd-se-zlobi-na-senatory-kteri-kandiduji-bez-znacky-112833?fbclid=IwAR3dXepKTreeURZUywmLUBYvvLRLz68IzQCegGRac8lFrEC8fKt4G6_w4Kc#utm_source=facebook&utm_medium=sharebt&utm_campaign=bottom

„Hrdinou“ každého článku v Novinkách k senátním volbám je poslanec Jan Birke. Ostatně v tom předchozím se vyjadřoval o mně místo mne. Tentokráte jsem dostal slovo i já, ale vše zase komentuje Birke. Týž Birke, který mne opakovaně podrazil a „díky“ němuž jsem se s jeho krajskou stranickou organizací rozešel „ve zlém“…

Je zajímavé, že Jan Birke ještě před rokem veřejně prohlásil: „Pan Antl by na Rychnovsku zvítězil, i kdyby kandidoval za klub včelařů…“ (Zdroj: https://www.idnes.cz/hradec-kralove/zpravy/senator-jan-antl-cssd-rozchod-hamacek-birke-hejtman-stepan-hradec-kralove-rychnov.A190715_489108_hradec-zpravy_pos?)

A proto kandiduji i za včelaře, vždyť jejich práce je zásadní pro nás všechny, pro Občany, když včely jsou bezesporu životně velmi důležité…

A rád budu znovu kandidovat za všechny občanům prospěšné spolky – a nadále je podporovat, přičemž vítězství ve volbách mi dá možnost mnohonásobně vyšší finanční podpory. Prostě kandiduji ZA OBČANY…!

V článku zmíněný finanční příspěvek je 5.400.000 Kč, což je 900.000 korun za každý rok mandátu poslance či senátora. My na rozdíl od ostatních nemáme žádný přebujelý stranický aparát, jsme "parta kamarádů", která v případě vítězství rozdá tyto (a další) peníze občanům…

Co však v článku nechápu, proč Birke uráží svého kandidáta hasičského generála, který byl (dle svých tvrzení) vždy mým kamarádem – a dělá z něho sudokopytníka či lichokopytníka, jenž mne roznese na svých kopytech :-) :-)

Ostatní protikandidáti (za ODS, TOP 09 aj.) mu nestojí ani za zmínku...

Svými nenávistnými a lživými komentáři Birke příliš své straně před volbami nepomáhá. Ostatně i ze Zastupitelstva KHK doslova utekl – "Hrdina"…!

Vám přeji krásný víkend – a omlouvám se, že Vám předkládám politické články, ozvat se však musím…!

Mějte tedy víkend v pohodě – a bez politiky! :-)

Váš Mirek Antl

Výsledky voleb do Z.KHK v roce 2012:

https://www.idnes.cz/volby/krajske/2012?t=3&o=7#o7 – hejtmanem Franc

Výsledky voleb do Z.KHK v roce 2016:

https://www.idnes.cz/volby/krajske/2016?t=3&o=7#o7 – hejtmanem Štěpán

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama