Mgr. Martin Kupka

  • ODS
  • ministr dopravy
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.07.2020 5:50:00

Odchod dvou blízkých spolupracovníků hejtmanky vyvolává otázky

Odchod dvou blízkých spolupracovníků hejtmanky vyvolává otázky

Komentář středočeské ODS k odchodu vedoucího tiskového oddělení středočeského krajského úřadu Marka Rejmana a zástupce ředitele Romana Šuberta

„Pokud se prokáže informace o odchodu vedoucího tiskového oddělení Marka Rejmana a zástupce ředitele úřadu Romana Šuberta, který má na starosti sekci řízení úřadu a samospravy, tak to vyvolává celou řadu otázek a pochybností. Zrovna tito dva pánové zastávají posty, které jsou ve struktuře krajského úřadu jedny z nejdůležitějších. Zároveň není tajemstvím, že Marek Rejman i Roman Šubert jsou nejbližšími spolupracovníky současné hejtmanky Pokorné Jermanové. Takovýto odchod pár měsíců před volbami je neobvyklý a každý se přirozeně bude ptát, co za tím stojí,“ říká krajský zastupitel a kandidát ODS na hejtmana Martin Kupka.

„Pro chod úřadu je důležitá také otázka, co se bude dít s volnými pozicemi. Chystá se vedení kraje vypsat výběrové řízení? Stále poukazujeme na tristní personální politiku vedení kraje a dlouhodobé neobsazení důležitých vedoucích postů. Toto by už mohlo být vážné ohrožení fungování krajského úřadu,“ dodává předseda klubu ODS Tomáš Havlíček.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama