Ing. Jitka Volfová

  • ANO 2011
  • Liberecký kraj
  • krajská zastupitelka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,31. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.07.2020 15:38:00

Velké projekty, které je potřeba dobře připravit

Velké projekty, které je potřeba dobře připravit

Komentář na facebookovém profilu k dění v České Lípy

Pár novinek z České Lípy v pravidelném týdeníčku.

  • Byla jsem se např. podívat v ZŠ Lada, kde probíhá letošní největší školská investice (90 mil. Kč). Škola bude po dokončení prací opravdu krásná a věřím, že jí to vydrží na dlouhá léta. Město v letošním roce investuje do škol celkem 133 milionů korun, realizujeme celkem 10 projektů. Opravami ZŠ a MŠ Sever, na které se hodně ptáte, se intenzivně zabýváme. Bude se však jednat o velké projekty, které je potřeba dobře připravit. A příprava bohužel vyžaduje určitý čas. Ale mohu všechny ujistit, že i tyto školy chceme určitě v budoucnu také vylepšit.
  • Měla jsem to potěšení se opět potkat s paní ředitelkou Farní charity Česká Lípa Evou Ortovou, která na každé schůzce překypuje energií. Nejinak tomu bylo nyní, když mi představovala novou službu, kterou charita otevřela. Jedná se o sociální podnik Provoz 13, v rámci kterého se zabývají renovací starého nábytku a jeho přetváření v nádherné a cenově dostupné designové kousky. Jsem moc ráda za tuto aktivitu, která dává nejen lidem, ale i věcem novou šanci. Jakmile bude chvilka času, ráda se zajedu do provozovny podívat.
  • Již jednou jsem vám zde psala o nápadu zřídit na Svárově pumptrackovou dráhu. Byla jsem se tedy podívat na místě, kde skupinka místních nadšenců jezdí nyní. Celý projekt je nyní ve stádiu nápadu, který bychom museli před případnou realizací pořádně promyslet ze všech možných úhlů. Jsem nicméně ráda za hezkou aktivitu.
  • Minulý týden také proběhlo jednání Rady města Česká Lípa s téměř třiceti body na programu. Schválili jsme mimo jiné návrhy na zadání mnoha zajímavých veřejných zakázek, o kterých vás samozřejmě budeme informovat prostřednictvím městského webu a facebooku
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama