PhDr. Jiří Štěpán, Ph.D.

  • SOCDEM
  • Královéhradecký kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.07.2020 18:38:00

Máme 457 tisíc roušek, 284 tisíc respirátorů, 49 tisíc obleků

Máme 457 tisíc roušek, 284 tisíc respirátorů, 49 tisíc obleků

Komentář na facebookovém profilu k zásobám zdravotnického materiálu v Královéhradeckém kraji

AKTUÁLNÍ INFORMACE O ZÁSOBÁCH OOP KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE.

PROSÍM O PŘÍPADNÉ SDÍLENÍ.

V tuto chvíli skladujeme na krajském úřadě více jak 457 tisíc roušek, 284 tisíc respirátorů, 49 tisíc obleků. A zároveň máme k dispozici více jak 9,5 tisíce litrů dezinfekce. Naše nemocnice mají zásobu ochranných pomůcek přibližně na tři měsíce a sociální zařízení přibližně na měsíc. Je důležité říci, že tyto krajské hmotné rezervy pravidelně doplňujeme. V případě vyššího počtu nakažených covidem v kraji jsme připraveni okamžitě distribuovat ochranné pomůcky na potřebná místa.

V tuto chvíli je v Královéhradeckém kraji aktuálně 18 nemocných Covid 19, v okrese Hradec Králové je to 7 osob, v okrese Jičín 5 osob, okres Náchod 2 osoby, okres Rychnov nad Kněžnou 2 osoby a okres Trutnov 2 osoby.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama