Ing. Zdeněk Štefek

politik ve stínu
  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,42. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.08.2020 8:04:13

Pomoc malým obcím s infrastrukturou i službami

Pomoc malým obcím s infrastrukturou i službami

Zastupitelstvo kraje schválilo celou řadu dotačních titulů. Jak ale s dotacemi dále?

Řada bodů pondělního zastupitelstva se věnuje též dotačním titulům. Mimo schvalování již vyhlášených dotačních titulů (např. Fond obnovy venkova, Středočeský infrastrukturní fond, Fond obnovy památek pro společenské užití) podpoří komunisté i rozšíření tematických zadání stávajících titulů pro malé obce (mimo životního prostředí i doprava, sociální věci, IT, výstavba ZŠ a MŠ) a podpoří i důležité vyhlášení 2 titulů, které směřují do cestovního ruchu – druhé výzvy programu podpory destinačních managementů i fondu rozvoje doprovodné infrastruktury. 

„Avizujeme ale, že se chceme zaměřit nejen na podporu infrastruktury malých obcí, ale i na služby v nich. V dalším období bychom rádi podpořili právě i služby, od ordinací přes poštu po obchod, aby se z našich malých obcí nestávaly jen noclehárny. A své si řekneme i v oblasti podpory bytové výstavby,“ dodal Štefek.


z tiskové konference Klubu středočeských zastupitelů KSČM před jednáním zastupitelstva 3.8.2020

Video z tiskové konference: https://youtu.be/RdeKA65P6Rk


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama