ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.08.2020 16:04:00

Odmítáme ideologické předsudky vůči individuální dopravě

Odmítáme ideologické předsudky vůči individuální dopravě

Komentář na facebookovém profilu k regulacím a omezování dopravy

 Zelení a další aktivisté si přejí zakazovat průjezd městem dieselovým autům po vzoru Německa. Neustále slýcháváme o nutnosti zavádět nové regulace a omezovat dopravy. Když se ale mezitím objeví pozitivní statistika třeba v souvislosti se zvýšením rychlosti, pak všichni jen mlčí.

Svobodní vnímají osobní dopravu jako výraz svobody jednotlivce, a proto mají na krajských kandidátkách mnoho obhájců práv motoristů. Nejen oni budou hájit větší nezávislost řidičů a uživatelů osobní dopravy.

Odmítáme ideologické předsudky vůči dálnicím a individuální automobilové dopravě. Tvrdíme, že jen každý člověk sám ví, jestli je pro něj lepší doprava individuální nebo hromadná.

Zároveň chceme zrušit nehospodárné přidávání biopaliv do pohonných hmot, jenž není šetrné k motorům, ani životnímu prostředí. Každého motoristu navíc stojí 90 Kč v rámci jedné plné nádrže a zrušením tak dojde k férovému snížení daňové zátěže motoristů, kteří patří skrze různé daně, poplatky a pokuty mezi největší přispěvatele do státního rozpočtu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama