ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.08.2020 16:04:00

Alena Schillerová chce trestat za úspěch

Alena Schillerová chce trestat za úspěch

Komentář na facebookovém profilu k návrhu ministryně financí Aleny Schillerové na zavedení progresivního zdanění příjmů

 Vláda si dala do programového předsevzetí, že nebude zvyšovat daně. Když to udělala poprvé, omlouvala to tím, ze nejde o daň z příjmu. Teď Alena Schillerová omlouvá svůj záměr tím, že to bude dělat progresivně. A současnou skrytě progresivní daň udělá ještě více nerovnou.

Svobodní to zásadně odmítají.

Přidáváme komentář našeho krajského předsedy v Jihočeském kraji, kterým je Aleš Procházka: “Alena Schillerová plánuje zavést progresivní zdanění příjmů, jinými slovy - chce trestat za úspěch... anebo má za cíl odnaučit lidi pracovat... Řešení, jak zlepšit situaci občanů a udržet zdravou velikost státu, je přitom vcelku jednoduché - kromě snížení daní, snížit také zbytečné výdaje státu."

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama