Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.08.2020 7:26:50

Vraťme kraji dobrého hospodáře

Vraťme kraji dobrého hospodáře

Pravicová koalice ve Zlínském kraji promarnila 4 roky a kraj nevzkvétá. Naopak tato koalice prohloubila problémy, se kterými se náš kraj potýká.

Současná pravicová koalice ve Zlínském kraji nevedla náš kraj k rozvoji a k prosperitě. Špatná personální politika v sociálních službách, snaha o převod domovů pro seniory na obce, návrh na zrušení Vincentina na Velehradě, žádná výstavba domovů pro seniory, znamená chaos v sociální péči potřebným.

Nerespektování dříve schválené koncepce dopravy, špatně nastavené podmínky ve výběrovém řízení na dopravce, změna financování veřejné dopravy znamenají finanční ztrátu v rámci přepravy i zvýšení nákladů kraje o 400 milionů korun ročně. Přitom za více peněz by měli mít cestující více muziky, což se nestalo. Zhoršila se dostupnost veřejné dopravy a zvýšilo se jízdné v MHD, například v souměstí Staré Město, Uherské Hradiště, Kunovice.

Největší problémy nastaly ve zdravotnictví, kde se nerespektuje nejen dlouhodobá koncepce, ale špatná personální politika přispěla k nedostatku lékařů a zdravotních sester, zastavila se plánovaná výstavba a modernizace jednotlivých oddělení a namísto toho vedení kraje prosazuje riskantní investici výstavby nové nemocnice v Malenovicích. Současné vedení kraje nemá potřebný tah na branku a neřeší základní problémy našich spoluobčanů.

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama