Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.08.2020 14:56:00

Nedotýkejte se bagrů, spadlých na zem

Nedotýkejte se bagrů, spadlých na zem

Komentář na facebookovém profilu k aktuální situaci na železnici

 Pokud existuje katalog průserů na železnici, tak na té české se podle něj hojně funguje. Aktuálně tento týden došlo k poškození elektrické trakce nedaleko Vršovic. Jak uvedla tisková mluvčí Nela Friebová, "bagr se nějak otočil a přepálil trakční vedení".

Takhle to dopadá, když ve škole nedáváte při fyzice pozor. K incidentu se zatím superministr Havlíček asi nevyjádřil. Těch průserů je od začátku jeho ministrování v dopravě tolik, že to už aby spal méně než Edison. Ten alespoň vynalezl žárovku (podle Rusů Jabločkov).

Ministru Havlíčkovi bych neradil jezdit na volební akce. Mohla by se ho nějaká babička zeptat, jestli se dožije doby, kdy bude cestování vlakem bezpečné?
"Určitě babičko, dočkáte se brzy."
"A budou ty vlaky jezdit na čas?"
"Určitě, bezpečně a na čas."
"To Vám děkuju, to bude jako za císaře pána"...

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama