Mgr. Jiří Dienstbier, ml.

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.08.2020 17:39:00

Chci do Senátu. Bez vaší pomoci to ale nepůjde

Chci do Senátu. Bez vaší pomoci to ale nepůjde

Komentář na facebookovém profilu ke kandidatuře do Senátu

Pojďte do toho se mnou!

Jak už jste si mohli leckde přečíst, budu v letos v říjnu obhajovat mandát senátora za Kladensko a Prahu-západ. Bez vaší pomoci to ale nepůjde.

Vím, že lidé mají právo na život, který jim dává smysl. A že stát má lidem pomáhat. Máte stejné cíle jako já? Chcete konec nespravedlivých exekucí? Solidní bydlení za dostupné ceny? Zdravou krajinu jako téma, které nezůstane stranou? Dostupnou lékařskou péči nebo zaručené místo pro dítě ve školce?

Připojte se k mojí kampani. Společně toho můžeme dosáhnout. Každá pomoc se počítá! Stačí vyplnit jen krátký formulář ZDE a s mým volebním týmem se vám ozveme.

Nabízím možnost potkat nové lidi, kteří smýšlí podobně jako vy, nové zkušenosti nebo rozhovory s lidmi na Kladensku. Především ale spravedlivou a zásadovou politiku.

A s čím kandiduji? To si můžete přečíst například v rozhovoru ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama