Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.09.2020 20:49:00

Zase si z nás dělají srandu

Zase si z nás dělají srandu

Komentář na facebookovém profilu k zastavení trestního stíhání Jakeše, Vajnara a Štrougala za střelbu na hranicích

 Jakeš zemřel a jako náhodou jsou Vajnar a Štrougal psychicky nemocní. Doktor Grunstein by asi řekl: "No to je náhodička, že když by měli dostat flastr, tak jeden si umře a další dva psychicky onemocní. Tak se na ty vaše psychiky podíváme. Pro začátek dvojitý krystýr každému, aby se to psycho leklo a vyběhlo z těla ven."

Dnes totiž státní zástupce pro Prahu 1 zastavil trestní stíhání Jakeše, Vajnara a Štrougala za střelbu na hranicích. Psychicky nemocní by podle státního zástupce stěží byli schopni rozumět smyslu trestního stíhání. Média se nezmiňují, odkdy bývalí soudruzi nejvyšší psychicky churavějí. Je tedy možné, že byli blázny i v dobách, kdy nařizovali střílet a zabíjet lidi, kteří se dopustili toho, že nechtěli žít v komunistické totalitě. Psychicky zdravý člověk by se takového svinstva jen stěží mohl dopouštět.

Moje maminka mně kdysi říkala, že být komunistou je asi nějaká psychická vada. Kauza Vajnar - Štrougal jí dává za pravdu. Nezodpovězenou otázkou už navždy zůstane, jestli by Jakeš, kdyby žil, také náhle onemocněl nějakou psychoporuchou? Dva nemocní jsou podezřelí, tři by byla jistota, že si z nás zase někdo dělá blázny.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama