ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.10.2020 12:58:00

Včerejšími volbami nic nekončí, druhé kolo rozhodne

Včerejšími volbami nic nekončí, druhé kolo rozhodne

Komentář na facebookovém profilu k výsledkům prvního kola senátních voleb

 Děkuji všem, kteří mi v prvním kole senátních voleb projevili svou důvěru a věnovali mi svůj hlas. Děkuji Vám především za to, že jste k volbám vůbec přišli.

Výsledek považuji za pomyslné vysvědčení, udělené mé práci, a svědčí podle mne o tom, že sledujete mé aktivity v Senátu i v regionu. Rád bych, pokud mi k tomu pomůžete, dokončil rozdělanou práci pro region, pro Vás.

Tajně jsem doufal, že bych mohl znovu postoupit do druhého kola, jak tomu bylo před šesti lety. Jsem rád, že se to díky Vaší podpoře podařilo.

Nyní je však velmi důležité, abyste věděli, že dneškem nic nekončí. Přijďte prosím k volbám znovu za týden, druhé kolo rozhodne. Budu rád, když mne znovu podpoříte.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama