Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT

  • DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.10.2020 19:39:07

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT děkuje svým voličům, příznivcům a kandidátům

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT děkuje svým voličům, příznivcům a kandidátům

Poděkování DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT svým voličům za podporu ve volbách do zastupitestev krajů i Senátu a zároveň svým příznivcům i kandidátům za práci ve volební kampani.

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT děkuje všem voličům, kteří ji odevzdali svůj hlas ve volbách do zastupitelstev krajů a Senátu.
DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT děkuje i svým kandidátům a příznivcům za práci odvedenou ve volební kampani.
DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT získala ve volbách do zastupitelstev krajů celkem 19 297 hlasů. Je to o skoro pět tisíc hlasů (o 4 898) víc než v loňských volbách do EP. A to se v těchto volbách /narozdíl od těch do EP/ nehlasovalo v Praze se skoro miliónem voličů. I přesto přibyla straně za ten rok víc jak třetina dalších nových voličů.V celkovém pořadí podle počtu hlasů pro volební strany, vypracovaným Českým statistickým úřadem, skončila DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT z 85 kandidujích stran, hnutí a koalic na 24. místě.Nejlépe strana uspěla v Plzeňském kraji s 1,03%, v Senátu pak její kandidátka získala 1,46% v obvodě č. 24.
DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT konstatuje, že bude v boji za práva a ochranu zvířat, resp. v boji za jejich lepší život pokračovat dál. S ohledem na relevanci bodů jejího programu /např. zákaz pokusů a testování na zvířatech, přísnější tresty za týrání zvířat – nepodmíněné odnětí svobody, zákaz vývozu živých hospodářských zvířat z ČR do Turecka i dalších zemí, ad../ ji čekají příští rok nejdůležitější volby - volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR.

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT má za cíl prosadit důslednější ochranu zvířat, živočichů, přírody, vody, ovzduší, životního prostředí, ale též větší práva pro zvířata, resp. jejich větší právní ochranu.
NEPŘIHLÍŽEJME UTRPENÍ, ZVÍŘE NENÍ VĚC!
MLUVÍME ZA TY, KTEŘÍ SAMI NEMOHOU.
DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT - OCHRANA ZVÍŘAT A JEJICH PRÁV 🐾 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama