Mgr. Jan Čechlovský

  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,73. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.02.2012 12:18:00

Facka střídá facku, zdravotnictví trpí

Facka střídá facku, zdravotnictví trpí

Krajské zdravotnictví dostává jednu fackou za druhou. Nedávný škrt Markéty Tauberové dostal do postu radního odpovědného za zdravotnictví v Pardubickém kraji Martina Netolického, pravou ruku hejtmana.

S Netolickým se v krajském scénáři počítalo již od samého začátku. Na vyhřívanou pozici usedl s nespočtem lichotivých slibů. Pěkně se poslouchalo jeho kázání o nápravě zdevastovaného zdravotnictví. Jeho funkce bohužel zůstala pouze u slibů. Vlastně bychom neměli radnímu tolik křivdit. Ke slibům si smí ještě započítat svá bolestná rozhodnutí. 
  Za celou dobu svého úřadování neprovedl radní Netolický nic, co by alespoň směřovalo k revitalizaci kritického stavu nemocnic. Rozšiřováním představenstva a dozorčích rad nemocnic se jejich situace určitě nevyřeší. A rozhodně ne s takovými kandidáty, jako jsou Ivan Pilip a Josef Pejchl. Výběr této dvojice vybízí k poklepání si na čelo. 
  Zdravotnictví si absolutně nepřilepší, pokud bude do svých řad přijímat statisícově placené členy, kteří v životopisech nemají jedinou úspěchu hodnou položku! Ptám se, jak tento výběr přispěje k hospodaření nemocnic? Snad ani největší optimista nevěří, že Netolický dovede stabilizaci nemocnic k reálu!

Dosavadní působení Martina Netolického ve funkci radního považuji za nehumornou anekdotu. 
Snad je jasné, že nesměšný vtip je nesmyslný vtip!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama