Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.10.2020 9:07:51

K protikoronové demonstraci v Praze

K protikoronové demonstraci v Praze

Praha má za sebou demokratickou demonstraci v kapitalistické režii svolanou proti koronavirové pandemii.

 

Byla svolána v době, kdy stále více lidí si začíná uvědomovat, že celý covid je obrovský mediální celosvětový globální podvod.

Není tajemstvím, že „tvorba“ a „zásoba“ peněz leží v rukou několika málo rodin v čele s rodem Rothschildů, Rockefellerů či Morganů. Mocných rodin kontrolující toky peněz celé planety, jejichž práva jsou „chráněna" současnými vládami světa.

Hamáčkovi nelze upřít, že by nebyl na nedělní akci dobře připraven. Nejen na facebooku byla upozornění, že policie je povolána ve velkém počtu a vyprovokuje nepořádek. Ty se stávají součástí mnohých nežádaných demonstrací, mající za cíl znevěrohodnit nějakou skupinu lidí.

Při nedělní demonstraci došlo k porušení nařízení vlády, z tohoto pohledu tak byl zásah policie správný. Nebyl ale zásah na Národní třídě v roce 1989 podle tehdejších zákonů, tedy také správný?

Z téměř jednostranných reakcí médií k nedělní demonstraci je zřejmé, že je potřeba udělat „pořádek“ v názorech občanů. Fotbaloví a hokejoví fanoušci na zdejší demonstraci učili svým chováním společnost, co je a není demokracie. Není žádoucí srovnávat s některými umělci, kteří své myšlenky o demokracii šíří dlouhodobě. Jen nezpůsobují škody na majetku, ale přispívají k destabilizaci i společnosti.

Přiznejme si, že se v neděli Staroměstské náměstí naplnilo i lidmi, kterým pandemie globalistů vzala práci a peníze na zabezpečení rodiny. Co na tom, že ztráta zaměstnání ke kapitalismu neodmyslitelně patří. Obrovská nezaměstnanost, která se na společnost řítí, je jen naplňováním změny režimu v roce 1989, který již tehdy hlásal, že každý občan bude muset několikrát za život změnit profesi!

Zhoršující se ekonomická situace „vyspělého“ Západu je předzvěstí, že demonstrací podobných té poslední, bude v ČR přibývat. Hamáčka, který je pro spoustu občanů symbolem a slouhou globalistických zájmů, tak čekají další bezesné noci. Kritizovaná demonstrace je předzvěstí, že se „přiblížíme“ těm státům, kde občanské nepokoje proti spiknutí mocných jsou zcela normální, kterých se zúčastňuje daleko větší počet nespokojených občanů a jejichž průběh je daleko brutálnější. Ale v zájmu mainstreamu a globalistů bylo zatím důležitější vysílat informace z dění v Bělorusku než ty, které ukazují na prohnilost Evropské unie a civilizace mocných.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama