Miroslava Němcová

  • ODS
  • Praha 1
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,73. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.10.2020 17:37:00

Prymula odchází, Faltýnek zůstává

Prymula odchází, Faltýnek zůstává

Komentář na facebookovém profilu ke skandálu Romana Prymuly a Jaroslava Faltýnka


Prymula odchází, Falýnek zůstává

1) Roman Prymlula potřetí změnil rozhodnutí. V pátek ráno byl připraven rezignovat, odpoledne to odmítl, v neděli prý platí odchod.

2) Noční "expertní" schůzku na Vyšehradě svolal Faltýnek, předseda zemědělského výboru sněmovny. Zatímco zdravotnictví řeší po nocích na zakázaných místech, k otravě ryb a řeky Bečvy tento zemědělský expert mlčí.

3) O obsahu schůzky dál Prymula šíří pohádky. Šlo nepochybně o velké peníze. Testy, obsazení VZP. Správní radu VZP chtěl Prymula změnit, premiér tomu brání. Oba mají ve zdravotnictví své obchodní zájmy.

4) Takže je to jasné: Babiš, Faltýnek a Prymula se rvou o peníze a o vliv. Po nás chtějí, abychom s nimi táhli za jeden provaz. Sami se předhánějí, kdo z nich na něm uškrtí toho druhého dříve.

5) Musíme požadovat zveřejnění všech finančních transferů do firem premiéra, ministrů a dalších vlivových osob během epidemie. Je to úkol nejenom pro sněmovní vyšetřovací komisi.

 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama