ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.10.2020 10:54:00

Práci v zastupitelstvu přenechám mladším kolegům

Práci v zastupitelstvu přenechám mladším kolegům

Komentář na facebookovém profilu k rozhodnutí nevykonávat nadále funkci krajského zastupitele

 Vážení přátelé,

po zralé úvaze jsem se rozhodl, že již nadále nebudu zastávat funkci krajského zastupitele, kterým jsem byl díky preferenčním hlasům zvolen v letošních krajských volbách ve Zlínském kraji. Uvolněné místo v krajském zastupitelstvu doplní Michal Dvouletý zastupitel města Uherské Hradiště a krajský předseda Strany soukromníků ve Zlínském kraji.

Rád bych Vám toto mé rozhodnutí zdůvodnil. Do letošních krajských voleb jsem vstupoval s tím, že svým zapojením na 43. místo koaliční kandidátní listiny TRIKOLORA - SOUKROMNÍCI - NEZÁVISLÍ vyjádřím jasnou podporu tomuto týmu odborníků, který nabídl voličům alternativu vůči dosavadnímu stylu vládnutí na zlínském hejtmanství. Nečekal jsem, že získám tak velké množství preferenčních hlasů, které mne nakonec vynesly až do krajského zastupitelstva. Za tuto podporu jsem rád a velmi si ji vážím.

Přesto jsem se však rozhodl, že práci v zastupitelstvu přenechám mladším kolegům. Vím, že se jí budou věnovat naplno a přistupovat k ní aktivně a zodpovědně. Já jim v tom budu nadále pomáhat. Z veřejného života se totiž rozhodně nestahuji. Jsem připraven se i nadále veřejně angažovat. Rozhodně mám spoustu sil a energie a budu se těšit na další výzvy, které máme před sebou.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama