Michal Malý

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.11.2020 12:26:23

Sjednotit se proti terorismu má účinnost jako sjednotit se proti bombardování

Sjednotit se proti terorismu má účinnost jako sjednotit se proti bombardování

Světoví lídři otevřeli Evropu migraci, ve Francii, Německu, Švédsku i dalších zemích zvou migranty mnoho let. Poslední roky Evropa „sklízí“ ovoce této nesmyslné politiky

 

Světoví lídři zase volají po jednotě, po semknutí, přitom oni to vše, co se v Evropě roky i dnes děje zavinili. Rozvrátili "arabský svět válkami", vyvolali a organizovali následnou migraci, ignorovali tu ilegální. Jen šílenec dráždí kobru holou rukou, ale oni musí promítat na věžák karikatury proroka pod heslem "svobody projevu", kterou ale jinak potlačují.

Angela Merkel prohlásila: „Soucítím s příbuznými obětí, zraněným přeji plné zotavení,“ Dodala, že Němci stojí plně na straně svých rakouských přátel. „Islamistický teror je naším společným nepřítelem“ Toto prohlášení je vrcholem pokrytectví a cynismu, protože právě kancléřka nese hlavní odpovědnost za příliv migrantů do Evropy.

Ti, co dnes volají po jednotě by měli odstoupit, měli by být souzeni a odsouzeni za obecné ohrožení a zneužití pravomocí veřejného činitele. Londýn, Paříž, Nice, včera Vídeň. Pokud přijde někdy Praha, budou sluníčkáři dál nálepkovat za nácky ty, kteří tady nechtějí umělý a pokrytecký multikulturalismus, migraci.

Proti terorismu se nedá bojovat jinak, než jak se bojuje proti bombardování. Proti němu nepomohou proklamace, výzvy k semknutí, ke sjednocení. Jediným účinným bojem proti bombardování je vybudování účinné protiletadlové obrany a z ničení letišť, ze kterých letadla vzlétají spolu s odstraněním příčin toho bombardování. S terorismem je to stejné.

Budeme se dál tvářit, že se nás to netýká, když se vraždí 80 kilometrů od našich hranic? Je nezbytné ve volbách vyměnit současnou politickou "reprezentaci" za politiky, kteří budou bránit naši suverenitu, republiku jako národní stát. Za ty, kteří se postaví diktátu Bruselu, kvótám, migraci. Za ty, kteří budou bránit Evropu před Evropskou unií. Je třeba učinit tak příští rok ve volbách, jinak bude pozdě.

Michal Malý

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama