Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.11.2020 6:53:09

USA barevný podzim zvládnou

USA barevný podzim zvládnou

Amerika zažívá v souvislosti s posledními prezidentskými volbami svátek demokracie.

 

Pohled zvenčí ale vypadá spíše jako její pohřeb. Průběh voleb v plné nahotě ukazuje na pokrytectví světového četníka, který neumí zabezpečit volby bez podvodů, ale přitom vykřikuje, ve kterých nedemokratických a totalitních státech byly zfalšované.

Podobný průběh voleb v jiných státech, by vyvolal vlnu kritiky, snahu o jejich zneplatnění a opakování, uvalení sankcí. Z poslední doby nejen Bělorusko ví své.

Amerika ukázala světu opět své prvenství pokud jde o astronomicky historicky nejvyšší finanční částku na prezidentskou volební kampaň. Mezi spokojenými tak budou především váleční profiteři, představitelé vojenskoprůmyslového komplexu parazitující na světovém válečném utrpení.

Amerika se po zvolení (staro)nového prezidenta nezmění. Jednoznačně zlý či hodný není Trump ani Biden. Každý z nich bude nadále prosazovat ideály pod pojmem „svoboda“ a „demokracie“, aby následně "potrestal" každý národ a stát, který nechce dbát jeho diktátu. Nadále bude prosazovat hru na „lidská práva“, přestože USA likvidují tamní vládce po celém světě, kdykoli je to v jejich strategickém zájmu.

Jak již avizoval ministr zahraničí Petříček, zásadně se nic nezmění ani pro náš stát, který s USA bude nadále zlepšovat dobré vztahy bez ohledu na vítěze. Proč také. Vždyť současné americké divadlo slibuje světu jen v pořadí dalšího usmívajícího se zabijáka v roli sekretáře hlubinného státu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama