ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.12.2020 13:57:00

Současnou politiku pokládáme za likvidační válku proti nezávislým lidem

Současnou politiku pokládáme za likvidační válku proti nezávislým lidem

Komentář na facebookovém profilu k opětovnému omezení podnikání

 Šéf zdravotnických statistiků Dušek prohlásil, že nárůst rizika nákazy nemůže souviset se čtvrtečním uvolněním opatření. Přesto se včera vláda opět rozhodla dupnout na ty, kteří současnou tzv. protikovidovou vládní politikou trpí snad nejvíce. Zkrátila provozní dobu restaurací o dvě hodiny, a jak už se stalo smutným zvykem, nepřidala k tomu ani slovo o kompenzacích.

Vláda sice ještě nevymyslela, jak nahradit škody, které vznikly plošnými zákazy, ale už opět vymýšlí nové. Není však ani 31. 3. ani 30. 4., aby se mohla vymlouvat, že prvně řeší zdraví, a pak ekonomiku. Nebo snad už po osmi měsících vymyslela, kde na odškodnění hospod vezme, když si je troufá znovu zavírat?

„Současnou politiku pokládáme za novodobý druh třídního boje, likvidační války proti nezávislým lidem. Epidemie koronavirové nákazy je k tomu bezostyšně zneužita jako záminka,“ říká místopředseda Svobodných Luboš Zálom, poukazující na soulad kroků vlády se slovy některých odborářů a dalších levičáků o nepotřebnosti restauratérů a potřebnosti dělníků. ,

VÝZVA:
Tyto bezohledné kroky vlády důrazně odmítáme a apelujeme na sněmovní opozici, aby použila veškerých prostředků včetně parlamentních obstrukcí, aby neumožnila vládě prodloužení nouzového stavu, který vláda používá jako bič na živnostníky a drobné podnikatele. Chaos a nejistota musí skončit. Gastro potřebuje dýchat, občasný krátký nádech nestačí!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama