Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.12.2020 7:33:00

Nečekané schopnosti československých komunistů

Nečekané schopnosti československých komunistů

Komentář na facebookovém profilu k skandálním výrokům odborového předáka Bohumíra Dufka

 Zatímco se američtí vědci trápí s problémem hibernace a jako světový hit v roce 2005 dokázali hibernovat (uvést do bezvědomí) myš, tak nyní vyšlo najevo, že komunisté uměli hibernovat lidi na desítky let před bezmála sedmdesáti roky. Důkazem toho je jistý Bohumír Dufek, který si co do zápalu pro dělnickou třídu nezadá s kdysi neslavným Tondou Zápotockým. Totiž jinak, než letitou hibernací, nelze vysvětlit, že nyní přišel s tím, že by restauratéry a hoteliéry nechal přeškolit na dělnické profese.

Dnešní mládeži již neznámé praktiky komunistů v padesátých letech jasně prokazují, kdy Bohumíra Dufka museli do stavu bezvědomí uvést. Tehdy byla praxe "přeškolování" velmi hojně používaná a nejen v Praze na to máme četné důkazy, jakými jsou bezpochyby Most inteligence, kolem Příbrami a v Jáchymově rozsáhlá důlní díla...

Po tomto nečekaném zjištění, že komunisti uměli hibernovat, je před námi další naléhavý úkol - zjistit, ve které slůji-hibernákulu Bohumíra po tak dlouhou dobu hibernovali.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama