Občanská demokratická aliance

  • ODA
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -3. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.12.2020 16:21:22

Další facka živnostníkům a podnikatelům

Další facka živnostníkům a podnikatelům

Vláda na živnostníky a podnikatele navalí další daně a poplatky, z kterých bude dotovat díry ve státním rozpočtu

Jak uvedla ministryně financí Schillerová, dopad změn daní schválených Sněmovnou a opravných Senátem bude v roce 2021 asi 99 miliard Kč, v roce 2022 to bude 120 miliard Kč a od roku 2023 asi 103 miliard.
Senátem schválený daňový daňový balíček znamená, že jen v příštím roce bude mít ČR schodek státního rozpočtu asi 420 miliard Kč. V daňovém balíčku zůstala snížená daň pro fyzické osoby, která se na tomto schodku podílí částkou 80 miliard Kč.
Čekáte, vážení živnostníci i podnikatelé, o kolik se sníží daň z příjmu pro právnické osoby, aby vaše firmy mohli i v dnešní těžké době investovat? Čekáte marně. NESNÍŽÍ !!!
Parlamentní politické strany ve snaze zalíbit se voličům snižují daně na straně konečného příjemce peněz, tzn. občana. Na straně firem se žádné daňové úlevy nekonají a buďte připraveni, že Vám naopak budoucí vláda naloží. Někdo ten dluh zaplatit musí.
Pavel Sehnalpředseda Občanské demokratické aliance
 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama