Mgr. Tomáš Petříček, Ph.D.

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.12.2020 17:03:00

Do debaty se přihlásilo více než tři sta krajanů

Do debaty se přihlásilo více než tři sta krajanů

Vánoční pozdrav krajanům

 Vážení přátelé, milí krajané,

dovolte, abych vás pozdravil na konci tohoto roku a popřál vám hlavně pevné zdraví a mnoho pracovních i osobních úspěchů v roce příštím. S některými z vás jsem měl letos možnost setkat se osobně při svých cestách do zahraničí i při vašich návštěvách v Česku.

Chci vám poděkovat hlavně za náměty, které mi zasíláte a také za hojnou účast na virtuální debatě s Čechy žijícími v zahraničí, která se uskutečnila v listopadu. Do debaty se přihlásilo více než 300 krajanů. Diskuse byla svolána z podnětu iniciativy "Chceme volit distančně“ a zájem českých občanů o účast ve volbách formou korespondenční volby byl jejím hlavním tématem.

Cestou virtuálních konferencí, s ohledem na stále trvající pandemii, bych chtěl pravidelně informovat o aktuálních aktivitách ministerstva zahraničí v krajanské politice, formách podpory ze strany České republiky krajanům v zahraničí i o novinkách v oblasti propojování krajanské komunity po celém světě. Konkrétně bych chtěl představit náš nový projekt Czech.global (ZDE), který má za cíl umožnit vzájemné propojování krajanů a být zdrojem informací týkajících se krajanské tématiky.

I proto bych vám chtěl upřímně poděkovat za spolupráci a doufám, že v podobném duchu budeme společně pokračovat i v roce nadcházejícím.

S pozdravem

Tomáš Petříček

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama