Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.12.2020 18:59:00

Lepší jednou vidět, než stokrát plkat

Lepší jednou vidět, než stokrát plkat

Komentář na facebookovém profilu k práci záchranářů

 Včera po poledni jsem byl pracovně ve Všeobecné fakultní nemocnici. Na schůzku jsem šel s časovým předstihem, protože v areálu na Karláku jsem byl poprvé v životě a obával jsem se, že se můžu zdržet hledáním příslušného pavilonu. To se nestalo, tak jsem koukal, jak záchranka přivezla pacientku.

Nikde nikdo, jen záchranáři, lékaři a sestry, kteří pacientku přebírali. Bylo tam úplné ticho, nikdo další v okolí nebyl. Když jsem viděl, v čem musejí záchranáři i ostatní pracovat v době současné epidemie, tak to musí být peklo.

Tohle byl přesně onen odvrácený obraz naší dnešní jiné reality - porušování nařízení, šíření naprostých blbostí kolem očkování, neodpuštění si radovánek, i když tím někoho můžeme zabít, a trapná a hloupá gesta mediálně zajímavých idiotů. Současná epidemie čínského viru nevypovídá jen o manažersky neschopné vládě, rozložené státní správě, ale ještě více o nás samých.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama