Jana Maláčová

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.01.2021 21:06:00

Koronavirus sám od sebe nezmizí

Koronavirus sám od sebe nezmizí

Komentář na facebookovém profilu k uplynulému i nadcházejícímu týdnu.

Přeji všem hezkou neděli, sváteční volno uteklo jako voda. Doufám, že jste si odpočinuli. I já jsem nabrala trochu sil a už se těším do práce .

Co mě ale vůbec netěší, jsou stoupající čísla pozitivních testů na Covid a plné nemocnice lidí s vážným průběhem nemoci. Situace se bohužel opět dramaticky horší.

Naštěstí už máme vakcínu. Je to naše jediná šance, jak se vrátit do normálu, protože koronavirus sám od sebe nezmizí. Mimochodem, dostala jsem od vás spoustu dotazů, jestli se také nechám očkovat. Nechám, jakmile na mě přijde řada‼️ Přednost musí mít zdravotníci, senioři a další ohrožené skupiny, třeba zaměstnanci v sociálních službách.

Jsem moc ráda, že se rizikové skupiny už začaly očkovat a že je o očkování takový zájem. Pořád platí, že musíme co nejvíce omezit kontakty a dodržovat hygienická pravidla, ale do nového roku se můžeme dívat s nadějí.

Vaše Jana Maláčová

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama