Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.01.2021 10:01:00

Zrušení státní přijímací zkoušky je další exces

Zrušení státní přijímací zkoušky je další exces

Komentář na facebookovém profilu k aktuálním vládním rozhodnutím.

Nedá mi to a musím okomentovat některé události. Předně to, že naši občané mají nejvyšší výdaje za potraviny a energie je známo mnoho let. Přitom základním problémem jsou nízké mzdy a penze, ale tohle se řešit pravicovým politikům nechce. A uvidíte, jak opět v budoucnu zvednou nepřímé daně a zdraží obě tyto komodity. Ale tuto cestu si vybrali voliči pravice, kteří chodí k volbám. Ti ostatní seděli doma a budou se divit, jak nebude hájit jejich zájmy pravice.

Ministr MŠMT opět zhorší úroveň vzdělanosti v naší zemi. A to zejména tím, že neřeší kvalitu středního vzdělávání. Zrušení státní přijímací zkoušky je další exces v jeho rozhodnutí. Zřejmě některým politikům vadí vzdělaný národ a proto činí vše, aby úroveň našeho školství klesala. Problém totiž není pouze v penězích, jak se řada našich expertů domnívá. Stačí se podívat na srovnání úrovně žáků druhého stupně ZŠ a na úroveň studentů SŠ.

Jakákoliv diskriminace nevakcinovaných občanů či naopak zvýhodňování těch, kteří mají negativní test odporuje platné Ústavě ČR a Listině základních práv a svobod. To za prvé. A za druhé, negativní test na COVID-19 je platný pouze v daný okamžik a není nikde psáno, že tento test je platný v okamžiku 0 plus. A nikdo ještě neřekl a nepotvrdil, že vakcinace znamená prevenci vůči Covid-19 na dva, tři či šest měsíců či několik let. Nehledě na skutečnost, že zdravotní výkony jsou vázány ochranou osobních údajů.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama