Občanská demokratická aliance

  • ODA
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -3. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.01.2021 16:05:35

Trojice dobrých věcí, které nás naučila pandemie

Trojice dobrých věcí, které nás naučila pandemie

Umíme nosit roušku. A doufám, že ji budeme nosit i poté, co pandemie skončí v období jarní, nebo podzimní chřipky.

Přestože jsme znali obrázky Japonců v rouškách, kteří jí nosí, aby kapénkami neohrožovali ostatní, v Česku až dosud jedinec v roušce vzbuzoval nepříjemné pohledy ostatních. To se teď jistě změní a ten kdo si roušku vezme, se bude cítit určitě mnohem příjemněji. 


Umíme nakupovat přes počítač. A dokonce jsme zjistili, že udělat vzdálenou konferenci přes počítač pro více účastníků vlastně není žádný problém. Uvědomili jsme si, jak je to snadné, ale současně, že živý kontakt žádný počítač nenahradí.


Umíme si vážit svých příbuzných, kamarádů a spolupracovníků. Několika týdenní odloučení a ztráta přítomnosti ostatních lidí nás určitě dlouhodobě poznamená. Naštěstí v tom dobrém, že si budeme vážit více jeden druhého.


Pavel Sehnal

Předseda ODA

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama