Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.01.2021 16:21:00

To se nemělo stát

To se nemělo stát

Komentář na facebookovém profilu k informaci o přednostním očkování pracovníků Státního zdravotního ústavu

 Seznam.cz uveřejnil důkazy o tom, že zaměstnanci Státního zdravotního ústavu (SZÚ) a jejich příbuzní se nechali očkovat proti Covidu. Při pohledu na pracovní náplň ústavu a jejich zaměstnanců je jasné, že tohle je z této státní instituce faul na lidi jako prase. Ředitel ústavu Březovský by měl okamžitě rezignovat.

Úředníci v kancelářích a jejich příbuzenstvo určitě v době, kdy umírají na covid tisíce oslabených lidí a vakcíny se již nedočkaly, je tohle neskutečný hyenismus. Máme neschopnou vládu exemplárních nemehel, která za téměř rok není schopna zorganizovat efektivní boj s koronavirem, není schopná zajistit dostatek materiálu, připravit očkovací centra a zorganizovat očkovací mašinérii, musí v tomto případě konat.

Že máme vládu lemplů je jedna věc, ale dopady jejího lemplovství by v žádném případě neměly padat na lidi selektivně. To už hrozí vzpourou při boji o holé přežití. Pokud ředitel SZÚ neskončí, měl by se poroučet Blatný. A to okamžitě.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama