Ing. Vojtěch Munzar

  • ODS
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.01.2021 14:22:00

Jak vidí přístup premiéra samotní restauratéři? Tady máte foto

Jak vidí přístup premiéra samotní restauratéři? Tady máte foto

Komentář na facebookovém profilu ke stavu našich restaurací.

Vážím si každého, kdo se pere s nelehkou situací a přes všechna omezení se snaží udržet si podnikání např. otevřením výdajových okének.

Proto mě nazdvihlo vyjádření premiéra, že podnikatelé prý dostávají od státu více peněz, než by si sami vydělali. To považuji za nehoráznost.

Mnohým se opatřeními vlády ničí podnikání, které několik let budovali, mnozí jsou na pokraji své ekonomické existence, musí se zadlužovat, protože náklady na podnikání jim ve velké míře zůstaly. Státní podpora je nedostatečná, pomalá a přebyrokratizovaná.  Mnohokrát jsme na to upozorňovali, snažili jsme se hledat a vládě navrhovat řešení.

Vytváření dojmu, že dnes lidé prostřednictvím státních peněz doplácejí na podnikatele, považuji za dlouhodobě nebezpečné pro celou společnost. Měli bychom si jich vážit, obzvláště dnes.

A jak vidí přístup premiéra samotní restauratéři? Viz.foto

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama