Michal Malý

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.02.2021 1:26:25

Zavede Vláda metody StB a založí registry?

Zavede Vláda metody StB a založí registry?

Jan Hamáček odložil vyčpělý červený svetr a vyhrožuje registrem „závadových osob“. Babiš se připravuje na volby, a tak slibuje, že vše otevře, když budeme poslušní. Cukr a bič, nástup fašismu je tady.

Již dnes soused udává souseda. Dokonce i za to, že vyjde na balkon, nebo na zahradu bez roušky. Společnost je zastrašována proto, aby byla snáze ovladatelná. Tak to dělal Hitler, tak to dělal Stalin, tak to dělal Gottwald a ti, co přišli po nich. Tak to dělají ti, co jsou u moci dnes po celém světě. Nastoupila atmosféra strachu, lidé se bojí nejen Covidu, ale jeden druhého.

Lež se stává pravdou a pravda je likvidována jako údajná lež. Před celým světem se veřejně zfalšují volby prezidenta USA, Biden je korespondenčně dosazen a hned se spustí čistky, pořizují se seznamy Republikánů, podporovatelé Trumpa jsou vyhazováni z práce. Stejné čistky, jako u nás v padesátých letech. Kdy to začne u nás? Nebo to už začalo?

Kdy se zprovozní "politické kriminály" pro ty, co nejdou po proudu? Zavedou se zase registry? Řádný občan = poslušný, iniciativní občan = udavač, spolupracovník, a poslušný volič, zájmová osoba = ten, který je na ekonomickém a sociálním dně a tedy zlomitelný, nepřítel státu = ten, kterému už došla trpělivost, protože je v koncích?

Ti nahoře se hystericky za každou cenu snaží udržet u vesel. Rádoby pravicová opozice, která ale nemá ani jednu skutečně pravicovou stranu, se zoufale snaží dostat zpět k penězovodům, a proto potřebuje za každou cenu odstavit Babiše. Nejsem jeho fanda, ale až nastoupí Piráti, s tichou podporou „koaliční opozice“, pak budeme říkat „zlatej Babiš“, jako dnes u Hřiba říkáme „zlatá Krnáčová“. 

Chaotický ministr zahraničí Tomáš Petříček volá hloupě po sankcích vůči Rusku, namísto toho, aby do Ruska odletěl prvním letadlem a na kolenou prosil o dodávky vakcíny Sputnik. Pak by udělal něco pro lidi, pro záchranu jejich života, pro záchranu ekonomiky, kterou likvidují nejen opatření vlády, ale i ty hloupé sankce vůči Rusku.

Všimli jste si, jak všem narostl hřebínek po účelovém rozhodnutí Ústavního soudu? Je zle lidi, ale vězte, že bude ještě mnohem hůř. Založme napříč politickým spektrem kolalici naštvaných lidí, jinak je nezastavíme.

Michal Malý

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama