Mikuláš Ferjenčík

Právě jsem se vrátil z Parlamentu.
  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.02.2021 18:22:00

Uspěli jsme, kompenzace dostanou i živnostníci v insolvenci

Uspěli jsme, kompenzace dostanou i živnostníci v insolvenci

Piráti od prosince apelovali na vládu a ministryni financí Alenu Schillerovou, aby se rozšířily kompenzace i pro živnostníky, kteří se nacházejí v insolvenci.


Ministryně se nejprve odvolávala na pravidla Evropské komise, ale nakonec v Evropské unii na návrh Pirátů představila a vyjednala výjimku.

„Mám velkou radost, že se podařilo napravit velkou nespravedlnost na kterou jsme upozorňovali od prosince. Skončila absurdní šikana podnikatelů v oddlužení, kteří přicházeli o kompenzační bonus. Řešení tohoto problému jsme představili Ministerstvu financí a jsme rádi, že se podařilo vyjednat řešení,“ uvedl Mikuláš Ferjenčík, který se tématem dlouhodobé zabývá ve spolupráci s poslaneckým kolegou Lukášem Koláříkem.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama