Pavel Matějka

ZDRAVÝ ROZUM
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.02.2021 13:12:54

Péče o nemocné? Vyhrává biznis, nebo zdraví?!

Péče o nemocné? Vyhrává biznis, nebo zdraví?!

Proměnilo se zdravotnictví na fabriku na peníze? Aneb péče covidová, vyhrává nad péčí o jinak akutně nemocnými! Je dnes lepší mít covid, nežli infarkt ... ?!

S upřímným zármutkem a bolestí v srdci Vám oznamuji, že dnes 19.2.2021 navždy odešel z tohoto světa, kamarád a přítel Tomáš Kopecký, chlap s velkým srdce a upřímnou duší.

Velký vlastenec, který svůj boj nechtěl vzdát, ale tento systém a ne jen zdravotnický, jej zabil a tak se stal i jeho vrahem!

Měl veliké bolesti již dva roky, ale vždy byl podezírán, že je simulant a za slov pana primáře, že se nemá čas zabývat takovými blbečky a byl opět propuštěn bez nálezu.

To samé se odehrálo i v prosinci, kdy jsme jej večer vezli do Karlovarské nemocnice a docílili jsme jen jediného, že se druhý den má dostavit na pozorování. Ale ani tak, nic nezjistili a byl opět bez nálezu propuštěn.

Až nyní, při opakované hospitalizaci, mu byl objeven nález: ucpané vyživovací žíly břicha.

Je smutné, že jsme se stali rukojmími takových diletantů a nyní nemluvím jen o primáři K.V. nemocnice, ale především o naší vládě, která toto vše nejen že trpí ale i podporuje!

Jak dlouho si toto necháme líbit. Víte, je ale smutné, že největší vinu na tom všem máme my všichni, když nekonáme k nápravě a s lhostejností přežíváme ze dne na den v řetězech!

Tomku, kamaráde, stal jsi se součástí i mého života a jsem za to vděčný, že jsem Tě mohl poznat jako člověka a kamaráda. Odpočívej v pokoji Tomku.

Upřímnou soustrast Leni a věř, že nejsi na vše sama. My všichni, co jsme jej znali, sdílíme smutek i bolest s Tebou a jsme tu pro Tebe. Pavel Matějka

PS. Kdo jste jej znali, vzpomeňte. Děkuji, Pavel Matějka

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama