Michal Malý

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.03.2021 22:15:15

Covid jako záminka k ovládnutí lidí této země?

Covid jako záminka k ovládnutí lidí této země?

Naše republika zavedla jedny z nejtvrdších opatření. Současná situace jednak není vinou nezodpovědných lidí, ale na prvním místě je díky neschopností Vlády, která reaguje až když "hoří" a navíc zmatkovitě a chaoticky.

 

Jiné země opatření jako my nemají a jsou na tom s nákazou lépe. Argumentuje se i vybarvenou mapkou, kdy Německo je na tom mnohem lépe než my. Že by Coronavirus tak precizně dodržoval státní hranice?

Nikoli, Němci a mnoho ostatních zemí vykazují skutečně nemocné, my vykazujeme všechny, snad i toho, kdo jen zakašle, nebo má rýmu. Takže se ptám, jde opravdu jen o diletanství Vlády, nebo o úmysl, jak nás totálně ovládnout?

Argumentuje se přeplněnými nemocnicemi. To má ale příčiny dvě: jednak nesmyslnost a nekoncepčnost předchozího zeštíhlování nemocnic. Potom, jak podotkl ředitel nemocnice Motol, v nemocnicích leží až 40% pacientů s Covidem bez příznaků, či onemocnění.

Proč někteří policisté zasahují proti ženám či dětem bez roušek s tak nepřiměřenou brutalitou? Pokuty nestačí? Je nezbytné vyvolat atmosféru strachu? Posunou se volby, zavede se korespondenční hlasování, aby se mohlo podvádět jako v USA? A vystresovaný národ pak bude "poslušně volit"?

Peníze se ze státního rozpočtu rozhazují, ale pomoc živnostníkům a malým firmám je minimální a rozhodně je nedostatečná. Je to úmysl? Je to proto, že pak Vláda bude lidem na dně "pomáhat", pokud se nechají očkovat a budou poslušní?

Pak bude mít Vláda argument, že šetrní lidé budou muset být solidární a zdaní vklady a majetky, aby byla "sociální spravedlnost"? Vláda jedná chaoticky a nekoncepčně, je poslušná Bruselu a obětuje tak zdraví a životy lidí.

Mohla nakoupit dostatek vakcín včas bez EU tak, jako Maďarsko. Mohla, a hlavně měla konat včas. Nikdo dnes neřeší to, že tento stav bude trvat roky a dojde k hluboké ekonomické krizi. Politikům je to jedno, po nich potopa, vždyť mají své jisté, že?

Nakonec Piráti se zbytky levice dokonají socialistický "demokratický" puč díky mediokracii a cílenému pěstování atmosféry strachu. Nastupuje totalita, nastupuje fašismus, který nepůjde porazit volbami, ale jedině občanskou válkou. Ale na to jsme velcí srabi.

Michal Malý  

Pátý odboj

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama