Ing. Alois Sečkár

Volby za námi, práce před námi...
  • Svobodní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,09. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.03.2021 10:07:00

Náklady pandemie nesou jen někteří

Náklady pandemie nesou jen někteří

Komentář na facebookovém profilu k výroku předsedy Senátu Miloše Vystrčila k státním zaměstnancům, pracujícím za plné platy na home office

 Náklady této pandemie skutečně nesou jen někteří. Mnozí už padají na hubu a přišli o podnikání, co léta budovali. A pořád nemají žádný záchytný bod, kdy se to zas zlepší, naopak je to pořád horší. I od toho se pak odráží postoj k opatřením, ochota je dodržovat a trpět jejich neustálé prodlužování. Za tyhle lidi nikdo nemluví, nikdo za ně nebojuje. Zato slyšíme zástupy těch, co mají příjem jistý a ordinují další a další omezování.

Vystrčil to řekl dost blbě, ale skoro bych řekl, že je vtipný, jak asi v mnohých hrklo, že by si najednou stát mohl vyšlápnout i na ně. Nelíbí se vám to? Tak přestaňte bezhlavě podporovat lockdowny a tlačte politiky, aby konečně po roce „boje“ proti Covidu přišli s nějakým skutečným a „trvale udržitelným“ plánem.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama