Ing. Michal Dvouletý, MBA

zastupitel Zlínského kraje a města Uherské Hradiště
  • Soukromníci
  • Zlínský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,74. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.03.2021 10:01:00

Pokud se prokáže osobní selhání strážníků, jsem připraven podat trestní oznámení

Pokud se prokáže osobní selhání strážníků, jsem připraven podat trestní oznámení

Vyjádření jako zastupitele města Uherské Hradiště k neadekvátnímu zásahu Městské policie Uherské Hradiště vůči otci tříletého chlapce kvůli nenasazenému respirátoru, který se odehrál včera, tj. ve čtvrtek 10. 3. 2021.

 Jako zastupitel města Uherské Hradiště jsem oficiálně požádal starostu města, aby důsledně prošetřil šokující a neadekvátní zásah Městské policie Uherské Hradiště vůči otci tříletého chlapce kvůli nenasazenému respirátoru a vyvodil z něj odpovídající závěry. Pokud se prokáže osobní selhání strážníků, jsem připraven podat třeba i trestní oznámení.

Pokud postupovali podle pravidel, udělám vše proto, aby se tato pravidla ihned změnila!

Přiznám se, že pro mne jako otce malých dětí jsou pro mne zveřejněné záběry noční můrou. Proto se nehodlám s takovými postupy smířit. V žádném případě nebudu obhajovat nedodržování vládních nařízení, byť si o nich myslím své … Ale je nemyslitelné, aby kdokoliv skončil kvůli nenasazenému respirátoru s obličejem na zemi, byl přiškrcován zasahujícím městským strážníkem a to vše před zraky tříletého syna, který byl v okamžiku zásahu strážníkem dokonce odstrčen, a nebýt přihlížejících občanů, zůstal by v daný okamžik na ulici zcela sám!

Videozáznam zásahu ZDE

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama