Pavel Matějka

ZDRAVÝ ROZUM
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.03.2021 11:19:50

GENOCIDA na vlastním národu je tím nejodpornějším zločinem!

GENOCIDA na vlastním národu je tím nejodpornějším zločinem!

Stav naší vlasti je horší než po druhé světové válce.

Stav naší vlasti je horší než po druhé světové válce. Po neúspěšném proniknutí z Budějovic do Jindřichova Hradce jsem opět zpět v Praze. Rozezlen a plný vzteku.
Lidé strádají, podnikatelé krachují, sebevraždy prudce vzrůstají a stát se blíží k bankrotu!!!Totalita je zpět! Dříve jsme směli cestovat do zahraničí pouze na vízum a dnes nesmím ani z okresu do okresu. Nyní to vypadá, že nebudeme smět nikam, pokud nebudeme držiteli KOVIDPASU!!! Připadám si jako mezi idioty. Viry nikde, ani v obchodních centrech, ani na poště nenalezeny. Testování zaměstnanců v závodech také nic neobjevilo. Testování zaměstnanců na poštách: 1% nakažených, ale stále se přitvrzuje. Respirátor musíme mít, i když jsme na ulici sami! A to samotné, je již až do nebe volající, že to s nákazou nemá nic společného! Opět, jen a jen omezování svobody a lidských práv a zhoršování zdravotního stavu nás občanů! Snížením obsahu kyslíku v krvi o 25 - 35% je hypoxie, která při nedostatku kyslíku buňky strádají nedostatkem energie, jejich funkce selhávají a postupně odumírají a umožňuje tak i růst rakovinotvorných buněk!!! Imunita je uměle oslabována a troufám si říct i cíleně oslabována a ničena! Zkrátka opatření, která nic neřeší, ale jen šikana, buzerace, diskriminace a likvidace občanů státem. GENOCIDA na vlastním národu je tím nejodpornějším zločinem! A občané mlčí a nechávají se znásilňovat, mučit a zabíjet vládou! Jak těžké musí být okovy a kolik zbytečně mrtvých ještě musí být, abychom řekli: A dost!!!? Pavel Matějka.
Genocida (latinsky genocidium) je zločin proti lidskosti definovaný mezinárodním trestním právem jako „úmyslné a systematické zničení, celé nebo části, etnické, rasové, náboženské nebo národnostní skupiny“.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama