Petr Urbánek

  • SOCDEM
  • Valašské Meziříčí
  • městský radní
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.03.2012 15:45:35

Lidé mají právo znát PRAVDU !!!

Lidé mají právo znát PRAVDU !!!

Lidé mají právo znát PRAVDU !!!

Vážená redakce s ohledem na události posledních dnů a týdnů, které se udály na naši městské politické scéně a zároveň jako reakci na článek zveřejněný v periodiku Jalovec ze dne 6. března 2012 jsme nuceni reagovat na lživá a nepravdivá obvinění a informace uvedené v článku „Meziříčské radnici hrozí zemětřesení“.

VMO upřesňuje, že Mgr. Petroš není řádným členem ČSSD od 15.11.2003.

VMO odmítá tvrzení, že předseda Urbánek svým vystupováním nenašel adekvátní způsob jednání s klubem a koalicí. Toto tvrzení je nepravdivé, protože jednání VMO s klubem zastupitelů probíhala vždy současně.

VMO si stojí za tím, že předseda  Urbánek jednal korektně se všemi členy klubu zastupitelů. Jednání s koaličními partnery probíhala bez předsedy  Urbánka, tudíž nemohlo dojít k názorovým neshodám. Prohlášení Mgr. Petroše jsou nepravdivá a jeho vystoupení z klubu zastupitelů je pouze jeho osobní záležitostí.

Koaliční smlouvu předseda Urbánek akceptoval. K připomínkování programového prohlášení nemohlo nikdy dojít, protože předsedovi Urbánkovi a VMO nebylo doposud toto programové prohlášení předloženo.

Jmenování MUDr. Krchňáka na pozici místostarosty města Valašské Meziříčí nebylo blokováno předsedou  Urbánkem, jak zmiňuje pan Mgr. Petroš, nýbrž nekorektním jednáním člena vyjednávacího týmu Ing. Vodáka.

Nový vyjednávací tým ve složení Urbánek, Ing. Sekanina dne 7.3.2012 tuto situaci projednal se zástupci koaličních stran a návrh na volbu MUDr. Krchňáka (ČSSD) na post 1. místostarosty bude předložen zastupitelům města dne 12. 4. 2012.

VMO - Výbor místní organizace ČSSD Valašské Meziříčí.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama