MUDr. Jan Hýsek

EET je zjevně zbytečný zákon. Proč ho MFČR tak moc chce?
  • DOMA
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,76. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.03.2012 1:43:23

Zneužij si svého invalidu

Zneužij si svého invalidu

Dnešní miničlánek není o parkovacím systému v HK

Pochybným parkovacím systémem provozovaným pochybnou firmou je Hradec Králové dnes již proslulý. Zaparkovat dnes v centru města na nábřeží není jen tak a pokud to plánujete na více hodin, bude vás to stát pěknou sumičku. Dnešní miničlánek však není o parkovacím systému v HK


Dnes si tak sedím v autě zaparkovaném ná nábřeží v Hradci po té, co jsem s velkým štěstím našel volné místo. Načež vidím přijíždět zánovní modrý Mercedes třídy E a parkující bezprostředně vedle mne na místě vyhrazeném pro invalidy a pečlivě označeném jak na zemi, tak i značkou "vyhrazené místo pro invalidy". Bezděčně sleduji řidiče a v duchu si říkám, že ani on ani luxusní Mercedes na invalidu příliš nevypadají. Zdání však může leckdy klamat. Pátrám zrakem po označení vozidla "invalida". Kde nic tu nic. Můž však pohotově vytahuje z přihrádky obligátní a oficiálně vyhlížející cedulku "invalida" a dává ji za přední sklo. Zahlédnu ještě sedačku pro dítě na zadním sedadle, která mne utvrzuje v názoru, že zde to se zdravotním postižením řidiče nebude až tak horké.


Nejlepší na závěr. Z vozu svižně vyskakuje muž kolem 40 let s postavou něco mezi karatistou a zápasníkem. A svižně vyráží, jak si představuji, do nějakého toho hradeckého podniku. A tak sázím sto ku jedné, že toto "invalidní" luxusní vozidlo invalidu vidělo pouze na přechodu pro chodce.


Je to již taková tradice v tomto státě. Totiž zneužívat a obcházet kde co. Začíná to malými podvůdky a podvody a končí velkými. Je to všudypřítomné. Má to zhoubný vliv na celospolečenskou morálku. A dokud to bude v tomto státě takto fungovat, nečekejme žádný velký obrat k lepšímu a to na všech úrovních.


Pokud to snad vidíte jinak, napište mi na jhy(zavináč)jhy.cz

Jan Hýsek

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama