Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.03.2021 13:05:00

Přetížený poslanec asi neví, kdo mu asistuje

Přetížený poslanec asi neví, kdo mu asistuje

Komentář na facebookovém profilu k postojům Radka Holodňáka.

Když se jistý Mgr. Radek Holodňák dohadoval s poslancem Torrentem Ferjenčíkem, jak se mladý potěr Pirátů bude jmenovat, média si povšimla, že vítěz ankety s návrhem "Pirátstvo" má velmi svérázné názory. Je totiž nadšeným obdivovatelem prvotin Karla Marxe. Chycen (médii), přesto neoběšen (Piráty). Holodňák pozastavil členství. To je fakt bomba. Možná by mu někdo měl z těch pomazaných mladých a nadějných povykládat, k jakému neštěstí lidstva Marxovy, Engelsovy a Leninovy nápady vedly. Nikoli neprávem je dodnes propagace hnutí a stran potlačujících práva lidí u nás trestným činem. A měl by být vymáhán.

Holodňák je asistentem poslance Bc. Františka Navrkala. Ten ke kauze  mlčí. Buď má stejné ideové zakotvení, nebo je přetížen prací pro blaho lidí výzkumem, co je trápí a jaké mají radosti. Ostatně, podle své koaliční smlouvy to vědí nejlépe. Nejpravděpodobnější se ale jeví jeho parlamentní přetíženost :

- výbory - 2x
- podvýbory - 5x
- komise - 2x
- meziparlamentní skupiny - 11x.

V tomhle zápřahu není divu, že neví, kdo mu asistuje.

SLUŠNÁ POLITICKÁ STRANA NEBO HNUTÍ BY HOLODŇÁKOVI NIC NEPOZASTAVOVALA, ALE ROVNOU HO VYHNALA ZE SVÝCH ŘAD.  Zvláště, když stále více pokřikují, že oni jsou pravými (spíš levými) vykonavateli Havlovy politiky. Samozřejmě, to ani náhodou.

Holodňák si pozastavil členství, já se pozastavuji nad tím, že on si pozastavil členství u Pirátů a ještě více se pozastavuji, že usměvaví skoro premiéři a ministři mlčí.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama