Petr Urbánek

  • SOCDEM
  • Valašské Meziříčí
  • městský radní
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.03.2012 17:33:17

Dopis i e-mail jsou podvrh

Dopis i e-mail jsou podvrh

Dopis i e-mail jsou podvrh

Před několika dny byla neznámým pachatelem založena emailová adresa muvalmez.urbanek@seznam.cz. Pod touto adresou byl rozesílán text pod názvem „bez servitku“. Pod textem se neznámý pachatel podepsal mým jménem Petr Urbánek.
Sděluji Vám, že se jedná o podvrh a s touto záležitostí nemám nic společného a od celé této věci se distancuji. Bezprostředně po obdržení dopisu jsem podal trestní oznámení na neznámého pachatele. Případem se zabývají vsetínští kriminalisté.
Tento způsob považuji za největší ubohost. Pokud autor dopisu nemá dost odvahy vystupovat pod svým jménem a rozhodl se zneužít čistotu nového zastupitele, považuji to za velkou sprostotu. Pevně věřím, že se podaří pachatele vypátrat.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama