Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.04.2021 8:04:14

Prezident Zeman nadále pro strany demobloku zůstává zrádcem

Prezident  Zeman  nadále pro strany  demobloku  zůstává  zrádcem

Opoziční strany demobloku na zázrak čekaly marně. Nedělní vystoupení prezidenta Zemana na TV Prima k události Vrbětice potvrdilo konzistentnost jeho názorů v zahraniční politice.

 

Ve svém  necelém  jedenáctiminutovém  vystoupení  nejen sdělil, že v utajované zprávě BIS   neexistují důkazy a ani svědectví, že by  dva agenti GRU  byli ve  vrbětickém areálu, ale navíc si „dovolil“  vyzvat k prošetření podezření s varováním, že pokud se ukáže, že šlo o zpravodajskou hru, bude to mít vážné následky pro politické procesy řízení v ČR.  Zemanovo vystoupení tak  kontrastovalo  se společným rychlým prohlášením   Babiše  a Hamáčka, kteří měli v celé záležitosti  jasno snad ještě  před  dopsáním  nepovedeného scénáře západních zpravodajských služeb ,ve kterém  se na předložení  důkazů jaksi zapomnělo.

    Prezident Zeman  má  navíc v ruce další trumf, aby i pošesté  odmítl  návrh na  Koudelkovo „generálské“   povýšení. Snad za rok.  Mezitím   se Koudelkovi„čučkaři“, BIS, může  inspirovat ve své činnosti  na východě , ze  zadržení  dvou  agentů CIA  běloruskou KGB v Moskvě ke kterému došlo  během plánování uskutečnění  vojenského převratu v Bělorusku na 9. květen v Minsku během  oslav  Dne vítězství.

       Prezident Zeman byl i tentokrát velmi dobře připravený a projevil se jako  státník.  Používal fakta, nikoliv výkřiky, což mu nemohou zapomenout   přestavitelé  pravicových stran snažící se zviditelnit v očích voličů za každou, cenu stůj co stůj!

     Stupňující protiruská hysterie „nezlomila“ prezidenta Zemana ani tentokrát. Na rozdíl  od   popřevratového prezidenta Havla, který český stát uvrhl do podřízenosti a otroctví Západu,  současná  hlava  zůstává i nadále zastáncem  českých  zájmů.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama