JUDr. Jiří Vyvadil

No, budeme trpět, ale udělali jsme si to sami.
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.04.2021 18:49:51

Já to Ruko miluji. Zakázat vstup Jourové nasvé území, to je na lahev sektu

Já to Ruko miluji. Zakázat vstup Jourové nasvé území, to je na lahev sektu

Každý ví, jak je eurokomisařka Jourová u nás nenáviděná. Šíří podobné nenávistné zprávy jako naše spíše sudetoněmecká koalice SPOLI

 Kromě Jourové má vstup zakázán například i šéf Evropského parlamentu David Sassoli.

Podle Ruska se jedná o reakci na krok Rady EU, která v březnu v kooperaci se Spojenými státy zakázala vstup do zemím Evropské unie (EU) šesti Rusům, kteří se měli podílet na otravě či věznění ruského opozičního předáka Alexeje Navalného a také na potlačování pokojných protestů.

Brusel také podle ruské diplomacie odmítá jakékoli návrhy Moskvy na řešení diplomatických problémů.

„EU pokračuje v politice nelegitimních jednostranných omezeních vůči ruským občanům a organizacím. Tato praxe je v rozporu s chartou OSN a základními normami mezinárodního práva. Je doprovázena protiruskou hysterií a není podložena důkazy. Všechny naše návrhy na řešení jakýchkoli problémových otázek vzniklých mezi Ruskem a EU jsou ignorovány nebo odmítány,“ píše se ve vyjádření ruského ministerstva zahraničí.

 „Samozřejmě s vědomím a podporou USA, které neskrývají svůj zájem na přetvoření Evropy v arénu politických střetů,“ stojí v dokumentu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama