Mgr. Šimon Heller

  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.05.2021 10:01:00

Série nových krajských dotačních titulů

Série nových krajských dotačních titulů

Zastupitelstvo Jihočeského kraje schválilo dne 29. dubna nové dotační tituly, kterými podpoří různé oblasti života kraje.

„Jde konkrétně na podporu sportu, podporu práce s dětmi a mládeží (mimo oblast sportu), podporu školství, podporu kultury, podporu muzeí a galerií, podporu venkovských prodejen, podporu bezpříspěvkového dárcovství krve, podporu prevence kriminality, podporu zajištění lékařské pohotovostní služby mimo území základní sítě pohotovostních služeb, podporu výstavby a obnovy vodohospodářské infrastruktury, podpory kulturního dědictví, dotace pro jednotky sborů dobrovolných hasičů obcí, dotace na reprezentaci Jihočeského kraje v oblasti vědy, mládeže a sportu, dotace na reprezentaci Jihočeského kraje v oblasti kultury, rozvoj venkova a krajiny,“ informoval zastupitel za KDU-ČSL Šimon Heller, který návrh jednoznačně podpořil. 

„Jedná se o obrovský balík, který je rozdělen na základě stanovených kriterií respektive bodového systému a posuzování dotační komise,“ doplnil Šimon Heller. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama