Mgr. Šimon Heller

  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.11.2021 13:06:00

Nechci kumulovat funkce

Nechci kumulovat funkce

Novou předsedkyní finančního výboru Českých Budějovic je Michaela Kudláčková

Na zasedání zastupitelstva města České Budějovice v pondělí 1. listopadu 2021 se novou předsedkyní finančního výboru stala zastupitelka za KDU-ČSL a zástupkyně ředitele Biskupského gymnázia Michaela Kudláčková. Nahradila tak Šimona Hellera, jenž byl v říjnových sněmovních volbách zvolen novým jihočeským poslancem.

„Jak jsem avizoval, nechci kumulovat funkce a tudíž jsem z důvodu zvolení mé osoby poslancem k dnešnímu dni rezignoval na post předsedy finančního výboru a navrhl jsem zvolit zástupkyni ředitele gymnázia Michaelu Kudláčkovou z našeho klubu,“ oznámil Šimon Heller.

„Jedná se o ženu s velkou zkušeností. Vystudovala ČVUT, pracovala deset let ve stavebnictví a nyní je téměř 30 let zástupkyní ředitele na Biskupském gymnáziu v Českých Budějovicích,“ doplnil Šimon Heller.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama